Nominera till årets Pintopris!

2013-11-13

I år instiftar Pinto Magasin ett pris till någon eller några som gjort något extra fint i veganmatsvärlden. Skicka in dina nomineringar till oss och tävla samtidigt om boken Peace Food! Peace Food – Hur ett liv utan kött och mjölk läker kropp och själ är en bok av den tyske läkaren och psykoterapeuten Ruediger Dahlke.

Boken, som innehåller omfattande information om djurens lidande, vegankostens hälsofördelar och fina recept, beskrivs så här av förlaget:

”Många studier visar att kött och mjölkprodukter gör oss sjuka. Vi drabbas i allt större utsträckning av cancer, hjärt- och kärlsjukdomar, diabetes och autoimmuna sjukdomar. Ruediger Dahlke visar att det främst beror på två saker. Genom den animaliska kosten får vi dels i oss död näring och dels tar våra kroppar upp det lidande vi tillfogar djuren i den industriella djurhållningen och på slakterierna. Men det går att välja en hälsosammare väg. Mot bakgrund av den senaste vetenskapliga forskningen visar författaren vad vi måste äta för att uppnå fysisk och psykisk balans.”

Skicka in din nominering till Pintopriset senast 20 december till: info@pintomagasin.se.

Jenny Luks
jenny@pintomagasin.se